Dit jaar wordt de finale van het Europees Kampioenschap 85 verreden op het zandcircuit van Riola Sardo in Sardinie. Omdat Lotte van Drunen van het Beurspro KTM team deze week ruimte had in haar programma besloot ze om een trainingsweek af te werken op Sardinië en dan tevens een aantal dagen onder leiding van Kevin van Geldorp te trainen op het circuit van Riola Sardo.

De week is perfect verlopen en Lotte heeft veel meters kunnen maken! Ook de gastvrijheid van de mensen was geweldig. Vandaag stond er een wedstrijd van het kampioenschap van Sardinie op het programma op het circuit van Riola Sardo. Lotte besloot om hier aan deel te nemen en zich te meten met de lokale rijders van daar.

Al snel werd duidelijk dat de concurrentie in deze wedstrijd niet heel groot zou zijn waardoor Lotte deze wedstrijd echt benutte als een training! Nadat ze in de ochtend de pole position had weten te veroveren, wist ze beide manches naar haar hand te zetten en won de wedstrijd!

Lotte keert nu huiswaarts waar ze haar voorbereiding op het seizoen verder zal zetten!