Het Beursfoon team en KTM zijn beiden verheugd om mede te delen dat ze hun samenwerking verlengd hebben. KTM zet in op de jeugd en komt zelfs in 2017 met een eigen KTM 50 Cup.

Dankzij de goede samenwerking met KTM en Hannamax Motorsport biedt het Beursfoon KTM team verschillende jeugdtalenten de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen voor een toekomst in de motorcross. Ook de KNMV is hierin een belangrijke spil want de leden van het team zitten in de KNMV selectie en kunnen zo dus optimaal aan hun conditie en techniek werken.

Alle bovengenoemde ingrediënten zorgen ervoor dat onze rijders uitermate gemotiveerd zijn om in 2017 sterk voor de dag te komen. Onze kleuren zullen op en langs de baan vertegenwoordigd worden door het Deense talent Rasmus Pedersen, Kay de Wolf, Sem Beijer, Scott Smulders en Ivano van Erp. Het team staat aan de start bij alle Dutch Masters 85cc races, het Europees kampioenschap 65 en 85cc, de WK finale 65cc en 85cc en een geselecteerd aantal ADAC races. Uiteraard proberen we wederom zo hoog mogelijk te eindigen in het nationaal kampioenschap.

De voorbereiding op seizoen 2017 is al in volle gang en alles loopt Eurol gesmeerd binnen het team. Het volledige team wil al haar partners en fans fijne feestdagen toewensen en een sportief en gezond 2017. Wij hopen u snel weer op of langs de crossbaan te mogen begroeten.

MEER INFORMATIE

Wil je meer informatie over Beursfoon en ook beleggen als een Pro, zonder er een te zijn? Stuur een e-mail naar john@beursfoon.nl